bloglovin

Äntligen vår

Ja äntligen tycks våren ha kommit. Första promenaden i skogen idag med kaninerna. Det har varit omöjligt att gå där tidigare då marken endast varit lervälling, men nu äntligen kan vi ut och jobba i lite terräng. Det bästa är att kaninerna verkligen älskar det!
 


Lite bilder på Fritz blev det också. Hoppas snart det kommer en ny del om honom i bloggen. Händer så mycket just nu och han utvecklas hela tiden något som är så otroligt kul att se.
 
 
Tror alla här tycker det är lika härligt som jag att nu äntligen se hur allt börjar komma till liv igen, träden, fåglarna som sjunger och sakta men säkert börjar det bli grönt igen. Sommaren är helt enkelt bästa årstiden om ni frågar mig, och jag tror kaninerna håller med!
 
//Sandra

Vågar man hoppas?

För exakt en vecka sedan så fick Tinka träffa Bosse. Skulle vilja hoppas att Tinka blivit dräktig men vågar inte riktigt tro det än. Som alltid är det ju inte helt lätt att avgöra om en hona är dräktig eller inte och man ser det knappast efter 1vecka. Men Tinka har varit lite orolig och grävt och stökat runt en del i buren vilket jag hoppas är tecken på att parningen tog.
 
Det är helt enkelt bara att vänta o se!
 
Tinka själv som liten bäbis 4veckor gammal. 
 
//Sandra

Hoppträning med Molly


För ett år sedan var jag helt förstörd

Idag är det 1 år sedan du somnade in i mina armar.
Ett år sedan mitt hjärta gick i tusen bitar. Aldrig har jag upplevt sådan smärta tidigare i mitt liv.
Jag minns det som det var igår vi kämpade och kämpade tillsammans in i det sista, tills jag insåg att du inte orkade mer.
Trots att det var ett helt år sedan, gör det lika ont i mig och saknaden är enorm. Det är fortfarande tomt efter dig och du kommer alltid finnas i mina tankar, älskade Trassel Maja <3

 
 
Jag tror ingen kan förstå hur nära vi var varandra. Jag spenderade mer timmar med Maja än med mina människo vänner om jag tänker efter, för hon var allt för mig.
Dag ut och dag in, hon var inte min kanin utan hon var min bästa vän, mitt hjärta, min bebis.
Jag brukar titta på alla foton av Maja, tänka på alla minnen och bara låta tårarna rinna. För så ont gör det i mig, lika ont gör det idag som det gjorde för ett år sedan.
 
R.i.p <3

Vackert

 
 
Hittade kort på Niño mitt i en gäsp.